RESTAVRACIJA

V IDILIČNEM OKOLJU

Kraljeva hiša je bila v celoti prenovljena leta 2017 in vam bo pričarala edinstevno izkušnjo z razvajanjem vaših brbončic, kot tudi naravne kulise.

Prav posebno doživetje je posedeti na naši prelepi terasi s čudovito kuliso zahodnih Karavank, z 2236 m visokim vrhom Stola in Julijskih Alp, seveda z nepogrešljivim Triglavom na čelu, ter pogledom na Blejski grad.

V naši restavraciji je možno organizirati poslovne sestanke, dogodke, poroke in poslovna kosila. V notranjem prostoru lahko sprejmemo do 180 gostov, na razgledni terasi pa še dodatnih 200 gostov.

 

 

POVPRAŠEVANJE

VEČ INFORMACIJ

Če želite rezervirati Kraljevo klubsko hišo za pogostitev, praznovanje ali posebno priložnost vas prosimo, nam pošljete povpraševanje z vašimi kontaktnimi podatki in odgovorili vam bomo najkrajšem možnem času. 

SPLETNO POVPRAŠEVANJE

Click the image to see another captcha.
Captcha Code

KONTAKT

Naslov:

Vrba 37 a

4248 Lesce

Slovenija

Telefon recepcija:

Fax:

+386 (0)1 200 99 11

+386 (0)1 200 99 03

Elektronska pošta:

clubhouse@royalbled.com

Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta.