ROYAL BLED GOLF AKADEMIJA

ROYAL BLED GOLF AKADEMIJA IN VADIŠČE

V sezoni 2016 smo odprli povsem novo akademijo z najsodobnejšo tehnologijo za analizo prerazporeditve telesne teže pri udarcu BodiTrak in najnovejšimi radarji Trackman 4 za analizo udarca in leta žogice. Analiza se opravi v najnovejši programski opremi TPS (Trackman Performance Studio), ki je najbolj razširjena in priznana na tržišču. Naša ekipa visoko usposobljenih PGA Golf učiteljev vam je na voljo, da vam pomaga pri izboljšanju zamaha in užitka pri igri. Dve visoko tehnološko opremljeni učni mesti omogočata natančno analizo zamaha, naši PGA Golf učitelji pa na podlagi evidentiranih dejstev lahko izvajajo poučevanje golfa na najvišjem možnem nivoju.

Prav tako smo prenovili območje za vadbo kratke igre, kjer je na voljo tudi velik putting green na treh nivojih s tremi različnimi težavnostnimi stopnjami.

Za rezervacijo termina prosimo kontaktirajte našo recepcijo na info@royalbled.com ali pokličite na +386 1 200 9901. 

Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta.