POGOJI UPORABA SPLETNEGA MESTA

Uporaba naših spletnih strani pomeni, da sprejemate spodnje pravno obvestilo. Prosimo, da ga pozorno preberete. Če vas zanima več informacij ali želite podrobneje razumeti spodnje pogoje vas prosimo, da nas kontaktirate.

  

 • Zbiranje elektronskih poštnih naslovov:

  Strinjam se, da se elektronski naslov lahko uporablja uporablja za namene neposrednega trženja.

  Upravljavcu osebnih podatkov (Eligo Bled d.o.o.) posameznik s tem dovoljuje, da vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov prijavljenih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Upravljavec zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu in se zavezuje, da posredovanih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

  Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za druge trženjske namene. 

  V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s sporočilom o želji odjave s seznama prejemnikov na e-poštni naslov info@golfbled.si ali prek povezave, ki jo prejmete v vsakem e-obvestilu. 


 • Informacije, zabeležene na naših strežnikih:

  Obiskovalce opozarjamo, da se vsakič, ko obiščejo spletno stran, zabeležijo informacije o uporabljenem operacijskem sistemu in brskalniku ter njihov naslov IP. Te in druge analitične informacije se zbirajo v skupno zbirko in ne na ravni posameznega obiskovalca strani. Informacije se uporabljajo le v statistične namene in nam pomagajo pri izboljševanju naših storitev. Naslovi IP in dnevniške datoteke lahko v določenih primerih štejejo kot osebni podatki.


 • Piškotki:

  Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih pošilja spletno mesto in se shranjujejo v spletni brskalnik (napravo), ki do spletnega mesta dostopa. Uporabljajo se z namenom doseganja boljše uporabniške izkušnje. Z njihovo pomočjo si vas spletno mesto "zapomni" za čas obiska (sejni piškotki) ali v primeru ponovnega obiska (persistenčni piškotki). Ko se naprava vrne ne spletno mesto, se podatki shranjeni v piškotku lahko posredujejo nazaj k spletnemu mestu.

  Piškotke lahko nastavi spleto mesto, ki ste ga obiskali (first party cookies), lahko pa jih nastavijo druga spletna mesta/storitve, ki prikazujejo vsebino na strani, ki si jo ogledujete (third party cookies) - npr. Youtube, Facebook.


 • Podatki, povezani z registracijo:

  Na tej spletni strani imate priložnost, da nam pošljete svoje informacije, kot na primer na straneh »Povpraševanje« ali drugje, kjer nam lahko pošljete elektronsko sporočilo, zahtevate brošure, sodelujete v nagradnih igrah ali se odzivate na naše promocije. Če se odločite za sodelovanje, nam boste posredovali nekatere osebne informacije. Te informacije bomo uporabljali le v namene, za katere ste nam jih posredovali. Uporabljene bodo le za preverjanje podatkov in statistične analize.

 

 • Povezave:

  Naše podjetje ne priporoča ali podpira vsebin nobene druge spletne strani, niti ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s katerokoli drugo spletno stranjo, do katere dostopate preko povezave na tej spletni strani.


 • Omejitev odgovornosti:

  Ker je internet odprto in nezaščiteno omrežje, naše podjetje ne more biti odgovorno za izgubo ali škodo, ki bi nastala v povezavi z vašo uporabo ali nezmožnostjo uporabe gradiv in/ali možnosti ali storitev, ki jih ponujamo na tej spletni strani, vključno z, a ne omejeno na, posredno ali posledično izgubo ali škodo, izgubo podatkov, prihodkov, dobička ali priložnosti, izgubo ali poškodbo lastnine in zahtevkov drugih oseb.


 • Avtorske pravice:

  Informacije, vsebina, grafični elementi, besedila, gumbi, blagovne znamke, storitvene znamke, blagovna imena in logotipi na tej spletni strani so zaščiteni z zakoni o avtorskih pravicah, pravicah blagovnih znamk, pravicah podatkovnih zbirk in drugimi zakoni o intelektualni lastnini ter državnimi zakoni. Obiskovalec ima omejeno licenco le za lastno, nekomercialno uporabo.
 
 • Opozorilo:

  © 2014 ELIGO BLED d.o.o.
  Vse pravice pridržane. Družba Eligo Bled d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti na spletnih straneh.

 

Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta.