Golfsko igrišče Royal Bled je najstarejše in največje igrišče v Sloveniji. Originalno je bilo prvič zgrajeno leta 1937 in že takrat so bili mnogi mnenja, da je to eno najlepših igrišč v Evropi. S 27 luknjami je postal eden najbolj prepoznavnih alpskih resortov, ki so ga že prepoznali številni igralci golfa po Evropi.

V letu 2014 je bilo uvrščeno na 49. mesto med TOP 100 golf igrišči celinske Evrope po oceni angleške revije Golf World Magazine.  Odlikujejo ga izjemne naravne lastnosti in čudoviti razgledi na najvišje slovenske vrhove.

Kraljevo igrišče z 18 luknjami in Jezersko igrišče z 9 luknjami ponujata veliko možnosti za igralce začetnike, zadovoljita pa tudi najzahtevnejše ljubiteljske in poklicne igralce. Tako Kraljevo igrišče z osemnajstimi luknjami kot Jezersko igrišče z devetimi luknjami je oblikoval znani arhitekt Donald Harradine. V preteklosti je blejsko igrišče že gostilo številne pomembne amaterske kot profesionalne turnirje evropskega formata. Golfsko igrišče Royal Bled se lahko pohvali s petimi tako mednarodnimi evropskimi prvenstvi ter tremi Challenge tekmovanji.

Poleg obeh igrišč vam igrišče za golf Royal Bled nudi tudi veliko vadbišče na naravni travi, golf akademijo, trgovino z golfsko opremo, garderobe za goste in prostor za spravilo opreme. Na igrišču se nahaja tudi Kraljeva klubska hiša, ki nudi poleg odlične kulinarike ter vrhunskih vin, tudi 10 unikatno nadstandarno opremljenih sob. Samo 3 km oddaljeno od igrišča je mesto Bled, kjer boste našli še mnogo, mnogo več. 

Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta.